Otthon

Eladó Robin Gibb otthona

Floridában bárki megtekintheti a Bee Gees frontemberének házát – belülről. Az énekes ingatlanát több mint 4 millió dollárért árulják.

Eladó Robin Gibb otthonaSemmi jót nem jelez, hogy több nemzetközi ingatlanügynökség portálján is eladásra kínálják a legendás Bee Gees együttes frontemberének, Robin Gibbnek floridai otthonát. A halálos emésztőszervi betegségben szenvedő zenészen alig egy hónapja hajtottak végre életmentő operációt. Kilátásai azonban nem lehetnek túl jók, hiszen minél gyorsabban kívánja értékesíteni az ingatlant.

A most 61 éves Robin Gibb 4 évvel ezelőtt 4,3 millió dollárért vásárolta a borostyánnal befuttatott villát, melyet most kicsit olcsóbban, 4,25 millió dollárért kínál. A 7 fürdő- és 8 hálószobás épületnek mind a 10 ezer négyzetméterét brit elegancia jellemzi. Különlegessége a lélegzetelállítóan szép, csarnokméretű nappali és a minden extrával felszerelt konyha. Az ingatlanügynökök külön felhívják a figyelmet a hurrikánbiztos nyílászárókra, amikre valóban szükség lehet, ha szélsőségesre fordul az időjárás – márpedig ez arrafelé évente többször is előfordulhat.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top