nlc.hu
Otthon
Twilight-kéjlak Londonban

Twilight-kéjlak Londonban

A Twilight sorozat két szupersztárja, a magánéletben is egy párt alkotó Kristen Stewart és Robert Pattinson újabban egy londoni luxuslakásba vonul el a világtól.

Twilight-kéjlak Londonban Az álompár szerelmének legújabb színtere egy közösen bérelt luxusapartman London egyik legtrendibb városrészében, Notting Hillben. Kristen ugyan amerikai állampolgár, de legújabb munkája, egy Hófehérke-adaptáció Nagy-Britanniához köti, így közösen fenntartott Los Angeles-i házuk mellé be kellett vállalniuk ezt a lakást is.

Robert tősgyökeres londoniként jó érzékkel választott helyszínt, hiszen Notting Hill elegáns, egyben kozmopolita és bohém negyed, ahol rengeteg a zöld és hihetetlenül jól lehet vásárolni. Ez a kerület a művészvilág lakhelye, a legtöbb londoni vágyálma, hogy ezen a környéken csípjen meg lakást.
Kristen és Robert egy hagyományos viktoriánus épületben lelt új otthonra, de a bejárati ajtón keresztül már egy modern, fiatalos lakótérbe lépünk be, épp olyanba, amilyet a regényt olvasva a főszereplő Edward Cullen köré is képzelhetnénk: elegáns, ultramodern, cool. Az egész házat kivételesen nagyvonalú terek jellemzik, a hangulatot a nyers színű, üde burkolatok és felületek határozzák meg – a látványt a sötét tónusú bútorzat teszi dinamikussá. A letisztult minimál enteriőrben egy-egy jól elhelyezett szobanövény teremt bensőséges hangulatot.

Az igazi szerelmi fészek az emeleten található hálószoba, melynek központjában egy hatalmas franciaágy áll. Itt már eklektikusabb az összkép, sötétebbek, szürkésebbek a tónusok, s újdonságként megjelenik a sehol máshol nem használt piros szín, amely pszichológusok szerint mindenképpen az érzékiséget vonja be az intim térbe. A hangulat természetesen a fény kizárásával lehet igazán izgalmas, melyet az egész házon alkalmazott laprolók tesznek lehetővé. A romantikus vámpírsorozat főhősei az igazi Twilightot, azaz az alkonyatot leginkább a tetőteraszon élvezhetik, amikor London pezsgő metropolisza mögött lebukik a nap.

 
Twilight-kéjlak Londonban
 
Twilight-kéjlak Londonban

Fotók: http://www.dailymail.co.uk

 További fotókért kattints ide.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top