Otthon

Csajos praktikákkal csábít a direkt nőknek tervezett szék

A karosszék először is kényelmes. Másrészt aki ráül, nem kényszerül arra, hogy ölébe zsúfolt táskájával, kabátjával úgy nézzen ki, mint egy agyonpakolt karácsonyfa.

A magyar tervezésű és tökéletesnek mondott női szék kecses formájú, kényelmes és praktikus. Éppen abban segít, hogy akkor is összeszedett hölgyek maradhassunk, ha egy nagy shoppingtúra kellős közepén csüccsenünk le rá, mondjuk egy kávézóban.

Íme, a tökéletes női szék
 

A párnás-karfás széken helye van táskának, ruhának, de egy még egy puha takarónak is. A háttámla felső része egy fogas vonalát követi, így bármilyen kabát és pulóver könnyedén felakasztható rá anélkül, hogy ruhadarabunk végül a földön landolna. A karfán elhelyezett diszkrét, kihajtható akasztót, illetve a háttámla kisebb bevágásait pedig épp a női táskáknak találták ki, így azokat nem kell többé az ölünkben tartanunk vagy a szék alá szuszakolnunk. Az ülőkén és a háttámlán mágneses, levehető párnák fokozzák a komfortérzetet. A párnák cserélhetőek, így a szék külső megjelenése szezonváltásnál könnyen az aktuális hangulathoz igazítható.

A széket Tóth Boglárka fiatal magyar dizájner álmodta és tervezte meg. A csajos ülőalkalmatosságnak nevet is adott: Cherrie. A prototípus legyártásához a „sok kicsi sokra megy” elve alapján most gyűjtik ezen a weboldalon a támogatókat, akik jópofa ajándékokat kapnak hozzájárulásukért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top