Otthon

Ide költöztette családját a világhírű szakács

Annyira elege lett apósából, hogy Angliából a tengerentúlra tette át székhelyét Gordon Ramsay. Új otthona Los Angeles legfelkapottabb negyedében, a Beckham család közvetlen szomszédságában található.

Nem sajnálta Gordon Ramsay azt a 4,3 millió fontot (kb. 1,5 milliárd forint), melyet új, minden kényelemmel felszerelt otthonáért fizetett.

Ide költöztette a családját a világhírű szakács

 

Talán még ennél többet is adott volna, csak hogy megszabaduljon apósától, akiről kiderült, hogy közös vállalkozásaik bankszámláit éveken át csapolta, és Ramsay magánlevelezési rendszerét is pofátlanul feltörte. Az elmérgesedett ügyet nem sikerült családon belül rendezni, Ramsay és apósa – noha korábban még squasholni is együtt jártak – a bíróságon kötött ki.

Ide költöztette a családját a világhírű szakács

 

Nehéz hetek következtek, de a négygyerekes Ramsay házaspár kapcsolatát nem tudta megrengetni a családi perpatvar. Tény azonban, hogy bár a bíróság az apóst 250 ezer font visszafizetésére kötelezte, a sztárszakács keserű szájíze sehogy sem múlik. Ezért gondolt egy nagyot, s jó barátja, David Beckham tanácsára vásárolt egy csodás házikót Los Angelesben. Ő és felesége, Tana el is tudják képzelni az életüket a napfényes Kaliforniában, bár a gyerekeket egyelőre nem veszik ki az angliai iskolákból.

 

Ide költöztette a családját a világhírű szakács

Vajon ilyen kondíciók mellett megéri ez a nagy kiadás? Egy a családhoz közel álló barát szerint mindenképp, hisz a villa árát ugyan megkérték, de az öt hálószobás luxusotthonban legalább minden adott ahhoz, hogy Ramsay feledje a csúnya előzményeket. Az óriási konyhában kedvére kibontakozhat, akár még privát főzőkurzusokat is tarthat – mondjuk Victoriának, aki köztudottan nem a legjobb háziasszony. Van itt minden: csupa üveg étkező, kandallós nappali, de még külön vetítőszoba is. A villa legszebb pontja a medencés terasz, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a hollywoodi dombokra.

 

Ide költöztette a családját a világhírű szakács

 

A befektetés már csak azért sem nevezhető potyakiadásnak, mert Ramsay eddig is rendszeresen járt az angyalok városába, hiszen több nagy forgalmú éttermet is működtet ott, hamarosan pedig egy újat is nyit. Ráadásul heteken belül kezdődik legújabb televíziós sorozatának, a Hotel Hellnek a forgatása, melyet ott helyben, Los Angelesben rögzítenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top