Otthon

Jennifer Aniston szőlőbirtokot újított

Ismét ingatlanba invesztált a gyönyörű színésznő: legújabb szerzeménye egy ultramodern villa a kaliforniai Bel Airben.

A 790 nm-es, üvegpalotának is bátran nevezhető komplexumért 21 millió dollárt fizetett Aniston – csaknem 10 millióval kevesebbet, mint amennyibe 1965-ös átadásakor az ingatlan került. Nem mintha a házat lelakták volna az elmúlt fél évszázad alatt…

Jennifer Aniston szőlőbirtokot újított

 

A 1,5 hektáros birtokon álló villa a modernista építészet gyöngyszeme. Az épület kivételes adottságokkal bír, tervezője, ahová csak lehetett, egyszerű ablakok helyett padlótól plafonig üveget tettetett, így a legtöbb helyiségéből szuper panoráma nyílik az óceánra, illetve Los Angelesre.

Jennifer Aniston szőlőbirtokot újított

 

Az úszómedence a villa elmaradhatatlan tartozéka, jellemző, hogy még a napozóágyak is a ’60-as évek stílusát idézik. Itt a napernyők szélén található diszkrét csíkban jelenik meg a piros szín, mely az egész ház stílusának finom vitalitást ad.

Jennifer Aniston szőlőbirtokot újított

 

A négy hálószobás főépület mellett külön vendégház és borospince, hozzá pedig szőlőbirtok is található itt. Jennie ez utóbbi tételhez talán nem ragaszkodott, de a gondolat, hogy a kaliforniai naplementében a saját birtokán készült borral kínálhatja majd barátait – görög származású lévén –, bizonyára nem hagyja hidegen.

Jennifer Aniston szőlőbirtokot újított

 

Nagyon valószínű persze, hogy a művésznő közvetlenül beköltözés után nem a borászkodással foglalatoskodik majd elsőként. Inkább odabent tesz rendet, hiszen megszállott lakberendező. Előző házának – melyet Brad Pitt-tel való szakítása után vásárolt – átépítésére és csinosítására is csaknem három évet szánt. Az eredmény lenyűgöző lett: ázsiaira hangolt stílusát, berendezését az egyik vezető építészeti magazin, az Architectural Digest többoldalas cikkben méltatta. Miért hagyta hát el a színésznő korábbi, Ohanának elnevezett varázslatos otthonát? Legalább két különböző válasz szolgál magyarázatul. Nem titok, hogy az új tulajdonos az eredeti vételár háromszorosát fizette érte – így az ingatlan eladása üzleti fogásként nem volt éppen rossz húzás.

Jennifer Aniston szőlőbirtokot újított
 

De van itt még valami, ami a 42 éves Aniston számára talán fontosabb. Minden jel arra utal, hogy most már minél hamarabb babát szeretne. A művésznő nyilvánosan csak ennyit mondott: „Gondolatilag már egészen máshol járok, még inkább letisztultságra vágyom. Úgy hiszem, lelki egyensúlyomat épp egy ilyen modernista környezet szolgálja leginkább.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top