Otthon

Last minute Valentine

Ha eddig nem készültél Valentin napra, segítünk. 3x3 tippben megmutatjuk, miként hangolhatod gyorsan szerelemre az otthonod!

1. Rendetlen és koszos lakásban nehéz romantikázni, ezért első lépésben alaposan takaríts ki.

2. Bármilyen is a berendezésed, próbáld a piros vagy a rózsaszín árnyalataival feldobni a lakásbelsőt. Cseréld ki a párnahuzatokat, teríts a kanapéra piros takarót, tegyél ki gyümölcstálat piros almákkal.

Last minute Velentine
 

3. Tegyél jól látható helyre egy csokor virágot! Lehetőleg illatos fajtát válassz.

4. Helyezz el aromamécsest, illatgyertyát – piros, pink vagy bordó színű a legstílusosabb – a lakás különböző pontjaira.

5. Ne szégyenlősködj, ez a nap a szerelemről szól. Bátran kimutathatod érzelmeidet, az eddigiektől eltérő módon is. Például elhelyezhetsz kedves táblácskákat, képeket a falon, melyek azt hirdetik, hogy összetartoztok.

Last minute Velentine
 

6. A finom vacsi: alap. Nem tudsz hibázni, ha bíborszín abrosszal, gyertyával, kristálypohárral és vörösborral társítod.

7. Régi ötlet, de még mindig működik: szerezz be egy szív alakú piros lufit!

8. Fontos terepe az ünnepnek a hálószoba, itt is csinosíts! Nem kell túlkombinálni a dolgot: friss ágynemű, virágszirmok, aromamécses, hangulatgyertyák, előre odakészített pezsgőspohár és szexi fehérnemű.

Last minute Velentine
 

9. Eldughatsz egy rövid, de lényegre törő szerelmes levelet a párnája alá, aztán vedd elő a huncutságod és add át magad a romantikának!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top