Otthon

Nézz be Britney Spears eladó luxusvillájába!

Felkerült az eladó luxusingatlanok listájára az a ház, melyben az énekesnő összeomlása után három évig lakott.

Nem kétséges, hogy korábbi otthonára vegyes érzelmekkel gondol Britney. Már tartott mélyrepülése, amikor 2008-ban beköltözött a fényűző villába, melyhez ápolt birtok, park, medence, teniszpálya, tánc- és tornaterem is tartozik. A most 10 millió dollárért kínált ingatlant állítólag havi 25 ezer dollárért bérelte, de valószínűleg a költségeken, legalábbis kezdetben, nem rágódott. A ház akkor lelki menedéket jelenthetett neki.

További fotókért kattints a képre.
Járd be az egész luxuskéglit – további fotókért katt a képre!

 

A sötét korszak immár a múlté, de az énekesnő csaknem három évig regenerálódott az 1700 négyzetméteres, 8 (!) hálószobás luxuskomplexumban. Persze nem egyedül, hanem két kisfiával, az első házasságából származó Sean Prestonnal és Jayden Jamesszel lakott ott. Időnként talán vendégeket is fogadott.

Jason Trewick, aki azóta eljegyezte Britney-t, nyilván többször is járt a villában. Ahogy látogatásaival közelebb és közelebb kerültek egymáshoz, úgy tért vissza a szőke ciklonba az élet. Az énekesnő azóta ismét jobbik formáját mutatja. Újra sikert sikerre halmoz, s nem kizárt, hogy a következő szezonban zsűritag lesz az X-Faktor amerikai szériájában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top