Otthon

Plüssmaci, Pókember és cipőgyűjtemény – így laknak a megasztárok

Ki apuka méretű kabalamacival, ki pókemberes párnával dobta fel a szobáját. Olyan is akadt, aki komplett Pindur Pandúr-kollekcióval költözött.

Távol a főváros forgalmától, az egyik üde levegőjű budai hotel főszárnyában kaptak szállást idén a Megasztár produkció döntősei. A szálloda kellemes légköre minden versenyző számára nyugodt felkészülést biztosít, de kényelem ide vagy oda, a legtöbb versenyző hozott otthonról valamilyen kedves apróságot, tárgyat, csecsebecsét, mellyel otthonosabbá tette szállodai szobáját.

 

 

Tekintsd meg a cikkhez tartozó galériát!
Tekintsd meg a cikkhez tartozó galériát!

 

Papamaci

Az aranytorkú Gigi, tekintve hogy csupán 15 éves, a saját apukáját hozta magával. „Ő az én óriási kabalamacim, és nagyon örülök, hogy együtt lehetünk. Igaz, apa a szomszédos szobában lakik, de elég egyet pisszennem, máris mellettem terem. Bár igazán nincs mitől tartanom, mégis biztos lehetek benne, hogy mindentől megvéd. Máskülönben a szobámban szuperkényelmes az ágy, amint leteszem a fejem, úgy alszom, mint a bunda.”

Párnája nélkülözhetetlen

A máris hatalmas népszerűségnek örvendő Bozont kedvenc pókemberes párnáját hozta magával, mely darab egészen különleges funkciót tölt be. „Erre a párnára nemcsak azért van szükségem, mert szép, és jó rajta feküdni, hanem azért is, mert a huzatát a két ujjam közé csippentve morzsolgatni szoktam. Ez a különös szokás egészen kiskoromból maradt meg. Sokáig szopiztam az ujjamat, miközben a másik kezemmel anyukám hajgumiját piszkálgattam, morzsolgattam. Mivel ez a tevékenység idővel rögzült, ha ehhez a hajgumihoz hasonló anyagú textíliát találok, előtör belőlem a morzsolhatnék. Márpedig ez a pókemberes párna épp ilyen. Lefekvéskor nélkülözhetetlen. Egyébként velem jött Arnold nevű mókusfigurám is, így hárman egész jó kis csapatot alkotunk, belaktuk a helyet.

 

 

Cipői mellett egy komplett túlélőkészletet hozott magával. Timi sehova nem megy megszokott vitaminjai, teája és kedvenc kekszei nélkül. Nézd meg a galériát!
Cipői mellett egy komplett túlélőkészletet hozott magával. Timi sehova nem megy megszokott vitaminjai, teája és kedvenc kekszei nélkül. Nézd meg a galériát!

 

Cipőterápia

Kullai Tímea szobája – amit Réti Nóra kiesése óta egyedül használ – úgy néz ki, mint egy működő cipőszalon. Az egyik falszakasz teljes hosszában a legkülönbözőbb fazonú lábbelik sorakoznak, az ide belépőnek rögtön az az érzése támad, hogy látványuk Timi számára egyfajta lelki biztonságot jelent.

„Nem ebben az értelemben, de végső soron igen – ismeri el a mezőny másik női erőssége. – A helyzet az, hogy 41-es a lábam, ez pedig nem egy tipikus női méret. Cipőimet muszáj magammal hordanom, mert nem valószínű, hogy a stylistok egyik napról a másikra minden öltözékemhez találnak megfelelő méretű és formájú darabot. Saját kollekciómmal nagyjából minden stílusra be vagyok lőve, bár a pokoli dalok kedvéért haza kellett ugranom még egy pár dögös csizmáért.”

Ahogy sejteni lehetett, Talán Attila rögtön több csizmával érkezett: három pár veszkóval tette otthonossá szobáját. A biztonság kedvéért hozott magával egy karikás ostort is. Hogy ez utóbbi darab milyen módon növeli a komfortérzetet, egyelőre titok marad.

Kabalamizéria

Szakos Andi, aki telefonsztorijával rögtön az első élő döntőben összeszorította szívünket, mindössze egy levéllel tette lakályossá a szobáját. Mivel ez a levél fontos darab, így egész pontosan ágya fejrészéhez közel, a falon kapott helyet. S hogy mit tartalmaz a szövege? Szívhez szóló üzenetet egy nézőtől, aki szintén elérzékenyült Andi történetén – de nem csak levelet, hanem mellé egy telefont is küldött neki.

Nagy Adrienn a párnája alá dugta el kabaláját, egy kovácsoltvas violinkulcsot, így az valójában nem is látható. A látható helyeken viszont Pindur Pandúr-őrület dúl, minden jel szerint ez a rajzfilmhős Adri kedvence.

Horváth Isván, akit múlt heti produkciója óta társai cukkolásból csak Enrique-ként emlegetnek, párnahegyekkel érkezett a szállodába. Hozott kicsit és nagyot, és egy olyat is, amelyen hatalmas betűkkel ez a felirat díszeleg: „Szeretlek”. A biztonság kedvéért jött vele egy plüssmaci is, melynek mackópárjára a barátnője vigyáz otthon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top