Otthon

Tervezzen otthont nálunk!

A Lakberendezés és Design továbbfejlesztett változatával, az OTTHONDesign kiállítással jelentkezik 2012. április 18–22. között a HUNGEXPO. A CONSTRUMA mellé "költöző" vásár a lakásbelső kialakításának teljes arzenálját felsorakoztatja: minden helyet kap a standokon, ami a falakon belül – és ha úgy adódik, kívül is – otthonossá, élhetővé és élvezhetővé teszi az otthont.

Az OTTHONDesign kiállítás felöleli a lakásbelső kialakításának teljes témakörét, a design legújabb trendjeit, a fürdőszoba, konyha témakörét, burkolatokat, kárpitokat, lakástextilt, szőnyeget, sőt a beépíthető szórakoztatóelektronikai eszközöket, háztartási nagygépeket és világítástechnikát is.

Tervezzen otthont nálunk!

Több kiemelkedő és különleges színfoltja is lesz a kiállításnak. A látogatók megismerkedhetnek a Jövő Konyhájával, melyet fiatal tehetséges tervezők elképzelései alapján állítanak össze: a legmodernebb design és technológia együttese várja majd a látogatókat.

Az OTTHON Magazin és az OTTHONDesign kiállítás közös lakberendezési pályázatának nyertese által elképzelt ideális nappali enteriőr is látható lesz a MAX City áruház jóvoltából.

Hazai designerek mutatják be a legújabb trendeket, segítve ezzel a látogatókat, hogy új elképzelések mentén tudják otthonukat átalakítani.
Lakberendezők várják azon látogatókat, akiknek még nincsenek konkrét elképzeléseik, és ingyenes tanácsadással segítik őket a legideálisabb megoldás felvázolásában.

Tervezzen otthont nálunk!

A lakásbelső kialakítása mellett a kertek szerelmesei számára is széles kínálat áll rendelkezésre: MAKEOSZ Kertépítő Show várja az érdeklődőket az OTTHONDesign szomszédságában. A csodás kertek látványán felbuzdulva a látogatók dísznövények széles választékából válogathatnak és vásárolhatnak, az idén először a CONSTRUMA kiállításon. Kerttervezési, dísznövény ápolási szaktanácsadással is várják a szakemberek az érdeklődőket.

Nagyközönségnapok: április 20–22. (9.00–18.00 óráig, vasárnap 17.00 óráig)

Bővebb információ, kedvezményes online jegyvásárlás: www.otthon-design.hu; www.construma.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top