Otthon

Eldobható lábas készült kempingezőknek és lustáknak

A papírlábas a tűzön sem gyullad ki, viszont csak egyszer használható.

A speciális papírból készülő, eldobható lábas összehajtogatva akár egy zsebben is elfér. Kinyitás után úgy használható, akár egy fémlábas: kempingrezsón, de akár tűzhelyen is főzhetünk benne, nem kell attól tartanunk, hogy kigyullad, hiszen tűzálló, viszont csak egy használatot bír ki. 

Eldobható lábas készült kempingezőknek és lustáknak

 

Főzés után nincs más dolgunk, mint összegyűrni és kidobni a szemétbe: környezetet szennyező hulladék nem keletkezik, hiszen anyaga 100%-ban biológiailag lebomló. Az eszköz leginkább kirándulóknak, kempingezőknek praktikus, hiszen nem kell fémlábast cipelniük, ha főzni akarnak. De elméletileg annak is barátja lehet, aki utál mosogatni.

A termék kétféle méretben létezik, a kisebb változat 2,99 dollárba, míg a nagyobb 3,99 dollárba kerül. Ha valaki tehát otthonra használná és a hónap minden napján főzne, akkor a havi lábosköltsége 92,69 dollár, azaz nagyjából 21 000 forint, illetve 123,69 dollár, azaz 28 000 forint lenne. Mosogatni azért még mindig jobban megéri.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top