Otthon

A világ legjobb esküvői ajándéka

A vőlegény édesanyja a férfi gyerekkora óta gyűjtögette a hozzávalókat az ajándékhoz. A férfi elsírta magát, amikor kibontotta.

Kattints és nézd meg, milyen kincseket rejt még a lámpa!
Kattints, és nézd meg, milyen kincseket
rejt még a lámpa!

Íme az újabb bizonyíték, hogy a szeretettel kitalált saját készítésű ajándék többet érhet a világ minden kincsénél. Egy amerikai férfit vasaló vagy porcelánkészlet helyett különleges lámpával lepte meg az édesanyja az esküvője alkalmából, írja a Huffington Post.

Kavicsok, zsebpénz

„Amikor kicsi voltam, édesanyám mosás előtt mindig kiszedte a zsebemből a kacatokat és egy befőttesüvegbe tette őket a fürdőszobapolc tetején. Először csak kavicsokat, fadarabokat és üveggolyókat talált, de később egyre érdekesebb kincsek kerültek az üvegbe” – mesélte a férfi az ajándék történetét.

Az édesanya egészen a fia házasságáig rejtegette a befőttesüveget, majd egy lámpát csináltatott belőle, és ezt adta neki nászajándékba. „Elsírtam magam, amikor kibontottam – vallotta be az ifjú férj. – Ez volt életem legnagyszerűbb ajándéka.”

Egy apa is kitett magáért

Az a szülő is nagyon kitett magáért, aki pár hónappal korábban egy mesekönyvet adott a lányának a ballagására, csak a szöveget cserélte le. Az eredeti írások helyett a lány összes valaha volt tanára írt róla egy-egy kis történetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top