nlc.hu
Otthon
A tökéletes ágy, avagy a pihentető alvás titka

A tökéletes ágy, avagy a pihentető alvás titka

Álmatlanság, gyakori forgolódás, hát- és derékfájdalmak, elmerevedett izmok ébredés után... Ha tapasztaltad már a fenti problémák valamelyikét, akkor bizony itt az ideje annak, hogy fontos változtatást eszközölj a hálószobádban: fel kell újítanod régi ágyad.

A tökéletes ágy avagy a pihentető alvás titkaMilyen ágybetétet válasszak?

Sokan fizetnek ki magasabb összeget az ágykeretért, mint magáért a matracért. Holott az ágy szépsége nem fogja befolyásolni az alvás minőségét, míg az ágybetét igen. Ne feledd: hosszú távú befektetésről van szó, mely az egészségedet szolgálja!

A Dormeo matracok kiváló minőségű anyagokból készülnek, melyek remekül alkalmazkodnak a test formájához. Ezek a forradalmian új, Olaszországban gyártott matracok ugyancsak kiemelkedő védelmet nyújtanak a poratkák, gombák és baktériumok ellen, hogy tökéletesen tiszta és egészséges környezetben pihenhess.

Miben rejlik a Dormeo matracok titka?

A Dormeo kiváló olasz szaktudásnak köszönhető hírneve egészen a reneszánsz Firenze textiliparáig vezethető vissza. Ez az örökség a mai napig is él és gyarapszik. A Dormeo huzatok hihetetlenül puhák, mégis erősek a különleges firenzei szövésnek köszönhetően, amelyet minden matracnál alkalmaznak.

Mekkora matracot vásároljak?

Válassz olyan matracot, amelynek hossza legalább 20 cm-rel meghaladja a magasságodat. A zavartalan alvás érdekében az egy személy számára ajánlott szélesség 90 cm.
Ha már megvásároltad az ágykeretet, akkor ne felejtsed el lemérni, mielőtt megvennéd a matracot.

Milyen keménységű matracot válasszak?

Az alvási pozíció meghatározza, hogy melyik testrészed gyakorolja a legnagyobb nyomást az  ágyra. A Dormeo termékválasztó segítségével könnyedén megtalálhatod az alvási szokásaidhoz illő matracot.

A tökéletes ágy avagy a pihentető alvás titka


Mit kell tudni az árakról?

A Dormeo matracait internetes vásárlás esetén 30 napig kockázatmentesen próbálhatod ki. Ha nem vagy elégedett, visszafizetjük a teljes vételárat.

Látogass el webáruházunkba, ahol Te is megtalálod a hozzád illő matracot! www.dormeo.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top