Otthon

Hagyd a piszkos munkát másra!

Vannak az életben kényelmetlen dolgok, melyeket a hátunk közepére sem kívánunk: levinni a szemetet, újra cserélni az üres vécépapír-gurigát, vagy éppen kidobni a hűtőből a penészes kaját. Jóllehet ezekért a teendőkért egyikünk sem rajong, kénytelenek vagyunk elvégezni őket, mert ha nem tennénk, annak az otthonunk és a jó közérzetünk látná kárát. Sőt, még ha ez téged meg is lep, akár válóok is lehet belőlük!

Mégis, milyen jó lenne, ha néha valaki elvégezné helyettünk a piszkos munkát…

 

Hagyd a piszkos munkát másra!Valahogy így vagyunk a régi ágymatracunkkal is. Kényelmetlen is, csúnya is, nem higiénikus, mégis ódzkodunk a macerától, amivel a lecserélése jár.

Mikor fogunk elmenni az üzletbe kiválasztani, hogyan fogjuk hazacipelni, és főként hogyan fogunk megszabadulni a régi matracunktól? A lift olyan kicsi, hogy alig tudnánk betuszkolni, a kukába nem fér bele, a lomtalanítás pedig még odébb van.

Jó hírünk van: levesszük a válladról a terhet! Ha most rendelsz új ágybetétet a Dormeo Álomszerviz programja keretében, nemcsak vadonatúj matracodat szállítjuk ki teljesen ingyen, de amennyiben szeretnéd, megszabadítunk régi ágybetétedtől is – mindez egy forintodba sem kerül! Nem rossz ajánlat, ugye?

Hagyd a piszkos munkát másra!Ha számodra fontos, hogy a munkával és egyéb teendőkkel zsúfolt napjaid végeztével kellemes és egészséges pihenésben legyen részed, akkor ne habozz, cseréld le most kifeküdt, kényelmetlen és nem éppen higiénikus matracodat!

Hidd el, az egészséged megéri a befektetést, ráadásul akár 15 évig élvezheted a pihenést esztétikus, kényelmes és higiénikus új Dormeo ágybetéteden – merthogy akár ennyi  év garanciát biztosítunk az akcióban résztvevő matracok belső szerkezetére.

 

Ébredj Te is mosolyogva, és hagyd a piszkos munkát a Dormeo Álomszervizre!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top