Otthon

Nézz be a Grace Klinika sztárjának házába!

Katherine Heigl úgy döntött, hogy megválik Los Angelesi-i otthonától.

A Grace Klinika című sorozat Izzie Stevens doktornőjét alakító Katherine Heigl 2007-ben vásárolta ezt a házat Los Angeles egyik elegáns kerületében, ahol rajta kívül számos híresség él.

Az épület, kívülről
Az épület kívülről

A 930 négyzetméteres telken álló, 340 négyzetméteres, kétszintes épület 1922-ben épült és a felújítások során megőrizték autentikus stílusjegyeit. 2 659 000 dollárt, azaz nagyjából 573 millió forintot kérnek érte.

Nappali, étkező és konyha, egy térben
Nappali, étkező és konyha, egy térben

Négy hálószoba és ugyanennyi fürdőszoba, tágas nappali, étkező és luxuskonyha, két kandalló és hatalmas veranda található a házban, a kertben pedig úszómedence és tűzrakóhely.

A hálószobában is van kandalló
A hálószobában is van kandalló

Az ingatlan ideális választás lehet akár egy másik sztár számára is, hiszen magas fák és sűrű bokrok védik a lakók privát szféráját.

 

ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Nézz be a Grace Klinika sztárjának házába!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top