Otthon

Ebben a mesés házban élt Larry Hagman

Még a fürdőkádból is csodálatos kilátás nyílik a hegyekre, és a hatalmas mérete ellenére kifejezetten otthonos a Dallas sztárjának háza.

Kedvezményes áron, 11 millió dollár helyett már 6,5 millióért, azaz 1,4 milliárd forintért árulják azt a csodálatos házat, amiben Larry Hagman élt a feleségével Los Angeles mellett. A házból és a hatalmas teraszról elképesztő kilátás nyílik a hegyekre, de már évekkel ezelőtt elkezdték árulni, amikor Larry Hagman Alzheimer-kórban szenvedő felesége állandó ápolásra szorult.

Kattints a képre a galériához!
Kattints a képre a galériához!

A Dallas tavaly elhunyt sztárjának felesége csak paradicsomnak nevezte a közös otthonukat, ami a méretei ellenére kifejezetten otthonos. A 170 ezer négyzetméteres birtokon álló házban hét hálószoba és tíz fürdőszoba található, a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően a napfény elárasztja a szobákat, és még a fürdőkádból is lehet gyönyörködni a környező hegyekben.

Bár Larry Hagman Jockey-ként az olajból gazdagodott meg, a birtokán napelemek adták az energiát, és több vizeskút szolgáltatta a vizet a kertben. A vízzel persze nem spóroltak, mivel egy kinti és egy benti medence is tartozik a házhoz. A kertben tartozik még egy avokádóliget és egy helikopterleszálló is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top