Otthon

Ne hagyd üresen!: 15 ötletes falimatrica

Ragassz magadnak kovácsoltvas ágytámlát, öröknaptárat vagy garantáltan szőrmentes háziállatokat. Összeszedtük a hazai falimatrica-kínálat legszimpatikusabb darabjait a hatalmas választékból.

A falimatricákban az a nagyszerű, hogy különösebb kockázat nélkül dobhatjuk fel velük a lakásunkat. Míg ha mondjuk pirosra festjük a falat, de megbánjuk vagy megunjuk, akkor nehezen szabadulunk meg a vad dekorációtól, a falimatricákat könnyen el lehet távolítani, kivéve, ha tapétára ragasztottuk fel. Ráadásul könnyen felrakhatjuk őket saját magunk mindenféle kézügyesség nélkül, így gond nélkül megbolondíthatunk egy üres falfelületet.

Albérletekbe is tökéletes választás, hiszen a festett falról nyomtalanul eltüntethető, amikor kiköltözünk. A legtöbb helyen rengeteg színvariáció közül, és a felület nagyságától és a pénztárcánk vastagságától függően különböző méretekből választhatunk. A felhelyezéshez itt találsz hasznos tanácsokat.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top