nlc.hu
Otthon
Mindenhol jó, de legjobb egy szép otthonban

Mindenhol jó, de legjobb egy szép otthonban

Otthon lenni jó. Mert az a miénk, a mi világunk. És az is jó benne, hogy olyanná tehetjük, amilyenné szeretnénk. Tükrözheti a hangulatunkat, a személyiségünket, csak rajtunk áll, milyenné csinosítjuk.

Egyediség és játékosság a lakásban is – faltetoválás minden mennyiségben!

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A szép otthon nem kiváltság, csupán kreativitás kérdése. Az egyediség, a megfelelő színek használata, a harmónia immáron elérhető könnyedén, hiszen egyre több újdonság jelenik meg a piacon a lakásdekorációval kapcsolatosan.

Ezek használata napjainkban már nem a megfizethetetlen kategóriába tartozik, szakembert se igényelnek. Ilyen a faltetoválás is, mely egyre nagyobb népszerűségnek örvend: amellett, hogy egyedi, mutatós, időtálló, még a felhelyezése is gyerekjáték – és ez a tetoválás természetesen fájdalommentes. Március 25-31 között ráadásul akciósan elérhető.

 

 
Legyen szó akár tapétáról vagy csempéről, de még egy unalmas kinézetű hűtőszekrényről is, minden felületet saját ízlésünkre formálhatunk egy egyszerű, de annál szemrevalóbb eljárással. A LaCasaDecor számtalan ötletet ad lakásunk dekorálására jó minőségű pvc – vinyl dekorfóliáival, melyek kültéren és beltéren egyaránt használhatóak. UV állóak és az időjárás viszontagságait is kibírják – 3 évig biztosan. Ha van egy száraz, zsír – és pormentes felületünk, egy ceruzánk, és egy műanyag simító eszközünk (ez lehet akár egy bankkártya is), egy rongy segítségével percek alatt feltehetjük a falra, plafonra, ajtóra – bárhova.

A faltetoválás darabokra szedhető, így még akár több helyre is becsempészhetjük az adott motívumot a lakásban. Felhelyezése egyszerű és gyors, és ez elmondható leszedéséről is. Legyen szó hálószobáról vagy gyerekszobáról, mindenki megtalálhatja a számára tökéletes dekorációt, melytől a lakás igazi otthonná alakulhat. Rakjunk ki egy idézetet vagy egy városi látképet, de akár kalocsai motívumokkal is készülhetünk a tavaszra, amikor minden megújul – még csupasz falaink is. És ha van már egy saját ötletünk? Természetesen ennek kivitelezésére is van lehetőség. A LaCasaDecor emellett vászonképekkel és egyedi tapétákkal is segít a csinosításban, és még kedvenc laptopunknak se kell kimaradni a sorból/jóból.

Ingyenes házhoz szállítás biztosítunk a 2013.04.01-05.-ig leadott megrendelésekre!

 

Elérhetőség:
LaCasaDecor
4400 Nyíregyháza, Szent I. u. 47.

Telefon:
+36-70/551-2974,70/457-0221

 

 

Amikor a klasszikus chesterfield stílus találkozik az olasz eleganciával

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A chesterfield stílusról mindenkinek a klasszikus, kicsit szigorúbb, „könyvtárszobás” megjelenés ugrik be először.

Ezeket a modelleket elnézve az embereknek nem a kényelem jut először eszébe, hanem az elegancia, az időtállóság és egy szivarszoba…

De mi történik, ha mindezt átültetjük egy olasz mester, pontosabban Olaszország vezető bőrbútor gyártója a Natuzzi stílusába? Ekkor kapjuk meg a Metropolis garnitúrát.

 

 

 
A klasszikus vonalak átfutását finomabb, könnyedebb ívekbe. A nemes bőrök tapintását és a kiváló minőségű üléstöltések komfortját.

A Metropolis – nevéből is adódóan – egy olyan modell ami a legmodernebb nagyvárosi környezetben is megállja a helyét, ellenpontot képez a mai trendek fém és üveg bútoraival szemben.

A design mellett szerepet kap az ergonómia, elég csak egyszer beleülni a kanapéba hogy beleszeressünk az olaszos kényelembe, élvezzük a kiváló minőségű bőr tapintását, amely azonnal eloszlatja a tévhiteken alapuló esetleges tartózkodásunkat a bőrrel szemben.

Az különleges festésnek köszönhetően a bőr kellemes, meleg tapintású, látványra pedig a kortalan eleganciát sugallja.

A Metropolis egyéni stílust kölcsönöz a nappalijának, a több mint 100 különböző szín pedig mindenkinek elegendő választási lehetőséget kínál.

Elérhetőségeink:

http://www.lederland.hu/

MAXCity Lakberendezési Bevásárlóközpont

maxcity@lederland.hu

Tel: 06 23 530 454

 

 

 

Mindenhol jó, de legjobb egy szép otthonban

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top