Otthon

Le a megszokásokkal: Moss hideg vízzel, spórolj energiát!

Okos háztartások, okos otthonok - egyre többet hallani ezeket a kifejezéseket, azonban csak kevesen tudják, hogy mi rejlik mögöttük, mit kell tennie egy nőnek azért, hogy ne csak ő legyen okos, hanem az otthona is.

Le a megszokásokkal: Moss hideg vízzel, spórolj energiát!Az Okos Otthon koncepció lényege röviden összefoglalható: legyen szó mosógépről, hűtőszekrényről, sütőről vagy akár porszívóról, a cél a fenntarthatóbb, energiatakarékosabb, hatékonyabb otthonok megteremtése. Manapság már óriási választék áll a rendelkezésére annak a háziasszonynak, aki például új hűtőt vagy mosógépet szeretne, ugyanakkor a vásárlás előtt az egyes termékek ára, minősége és funkciói mellett, energiatakarékossági szempontokat is érdemes figyelembe venni. Annak tehát, aki valóban okos otthont szeretne, célszerű tisztában lenni a legalapvetőbb tulajdonságokkal, mielőtt vásárlásra adná a fejét.

Kiváló hatékonyság, hideg vízzel is

Ha anyáinknak sok-sok évvel ezelőtt azt mondtuk volna, hogy mossanak hideg vízzel, mert úgy is ragyogóan tiszták lesznek a ruhák, és még energiát is spórolhatnak, bizonyára összehúzott szemöldökkel ingatták volna fejüket.

Pedig a Samsung Eco Bubble legújabb mosógépcsaládjával akár már 15 °C-on is ugyanolyan hatékonysággal lehet mosni, mint a hagyományos mosógépekkel 40 °C-on. Mivel nem szükséges a mosáshoz a víz felmelegítése, kevesebb áramot is fogyasztunk.

Hogy is működik a Samsung Eco Bubble technológia?

Az Eco Bubble technológia lényege, hogy a mosógép levegő és víz segítségével aktív habot képez a mosóporból, így az a megszokott mosószeres vízhez képest akár 40-szer gyorsabban hatol be a textil szálak közé, majd a mosás végeztével, mosószermaradványok nélkül teljesen el is tűnik. A Samsung Eco Bubble mosógépek a hideg vizes mosással és a habbal még a legkényesebb ruhákat is megóvják, és tökéletesen tisztává varázsolják.

Le a foltokkal!

Persze vannak olyan esetek – pláne ha gyermek is van a családban -, amikor fel kell venni a harcot, a szinte eltüntethetetlennek tűnő foltokkal. A Samsung megoldása ilyenkor is az édesanyák segítségére siet egy speciális folteltávolító, habos áztató programmal, mely mindössze 20 perccel hosszabb egy hagyományos mosásnál. A program előnye, hogy a legmakacsabb foltokat is gyorsan, kíméletesen és hozzáadott folteltávolító vegyszer nélkül távolítja el a ruhákból.

Le a megszokásokkal: Moss hideg vízzel, spórolj energiát!

Okos, szép és időtálló

Le a megszokásokkal: Moss hideg vízzel, spórolj energiát!A Digitális Inverter Motor, amely a Samsung Eco Bubble csúcskategóriás mosógépekben érhető el, nagyon halk működést, energia-hatékonyságot és hosszú élettartamot biztosít a vásárlók legnagyobb megelégedésére. Mi több, a Samsung 10 év garanciát vállal a Digitális Inverter Motorokra.

A legújabb Samsung Eco Bubble elöltöltős mosógépek meghatározó dizájn eleme a nagyméretű ajtó, valamint a pár gombnyomással, egyszerűen kezelhető kijelző, amelyen a „Memória előhívás” funkcióval, akár az utoljára használt mosási programot újra elindíthatjuk.

Az időtállóságról a kerámia bevonatú fűtőszál is gondoskodik, hiszen sima felületén nem tapad meg oly mértékben sem a vízkő, sem egyéb szennyező anyag, mint a hagyományos fűtőszálakon. Ennek köszönhetően a fűtőszál élettartama jelentősen nőhet, akár háromszor tartósabb lehet.

A gyémánt a nők legjobb barátja

A Samsung mosógépek gyémánt mintázatú dobja kíméletes a ruháinkkal, mivel a hagyományos dobfelszín helyett mély, gyémántalakú bemélyedéseket alkalmaz. Az apró, sima kimeneti nyílások minimálisra csökkentik a súrlódás és a szakítás esélyét, így megóvják ruháinkat a kilyukadástól és a bolyhosodástól, miközben a mosógép alaposan, mégis kíméletesen tisztít.

További információ: ecobubble.samsung.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top