Otthon

Nézd meg, hol nyaral Beyoncé és Blue Ivy!

Az énekesnő a családjával egy hónapra költözik be a luxusvillába a gazdag amerikaiak Balatonjához.

Fantasztikus csodapalotában tölt egy hónapot idén nyáron Beyoncé a férjével és a másfél éves Blue Ivyval, akiről nemrég kiderítették, hogy távoli rokona Katalin hercegné babájának. A bérleti díj erre az időre majdnem 90 millió forintos összeg a Celebritynetworth híre szerint, de ez nekik nyilván nem jelent anyagi megrázkódtatást, valószínűleg egész Magyarországot kibérelhetnék, ha megtetszene nekik.

A nagyon gazdagok Balatonja

A nyaraló a Hamptons nevű tengerparti részen áll Long Islanden, ez olyan a gazdag New York-iak számára, mint nekünk a Balaton, rengetegen töltik itt a nyarat, sokuknak saját háza van. A villának, amit Beyoncé családja választott, homokkastély a beceneve, és kiválóan megfelel arra, hogy a rokonokat, barátokat is vendégül lássák benne az egy hónap alatt. 



Összesen kilenc hálószoba található benne, kilenc kandalló, és még egy külön vendégház is áll a birtokon. A 125 ezer négyzetméteres kerthez tartozik egy medence, egy bowlingpálya, egy teniszpálya, egy gördeszkapálya, egy DJ-pult és egy kis színpad a karaokebulikhoz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top