Otthon

Ragyogó felületek kevés tisztítószerrel

Egy átlagos háztartásban megannyi tisztítandó felület van, melyekre általában külön-külön jól bevált tisztítószereket használunk.

A szekrényben sorakozó tisztítószereink számát csökkenthetjük a Clin Multi-Shine használatával. A Clin márkanév már jól ismert Európában és hazánkban, mint a csíkmentesen ragyogó ablakok és üvegfelületek specialistája. A Clin Multi-Shine ragyogó tisztaságot kínál több mint húszféle felületen, egy termékben ötvözve a gyors, kíméletes és hatékony tisztítóhatást.

Ragyogó felületek kevés tisztítószerrel

Gondolatban haladjon végig otthona takarítási útvonalán, meglátja, meglepően sok felület tisztítására alkalmazható a Multi-Shine. A konyhából kiindulva a csaptelep, a konyhapult, a mosogató, a konyhaszekrény, a hűtőszekrény kő-, kerámia-, inox-, rozsdamentes acél, réz-, króm-, porcelánfelületeire ugyanúgy alkalmazható, mint a fürdőszoba csempe- vagy tükörfelületeire. A nappali és a szobák berendezési tárgyain, legyen szó üvegasztalról, ablakpárkányról, virágcserépről, fabútorokról, dekorációs kellékekről, vagy akár bőrfelületekről, a Clin Multi-Shine mindenhonnan gyorsan és hatékonyan távolítja el a mindennapos szennyeződéseket és a már odaszáradt piszkot is. Biztonságosan használható olyan érzékeny felületeken is, mint a tévé vagy a számítógép képernyője, a hifiberendezések, amennyiben a gyártók másképp nem rendelkeztek a termékleírásban. Otthonainkban egyre inkább teret nyernek a műanyagok (PC, PVC, PMMA), ezek tisztítására is használható.

A termék használata nagyon egyszerű: az ergonomikus flakont könnyű kézbe venni, habképző szórófejjel a felületre permetezve már csak le kell törölni a szennyeződést. Az akril- és plexifelületeknél is óvatosan járjunk el, ne felejtsük el, hogy ezek könnyen karcolódhatnak, ezért nem tanácsos a nagy erővel kifejtett tisztításuk.

Ragyogó felületek kevés tisztítószerrel

Hamar a háztartás kedvelt tagja lesz a Clin páramentesítő terméke. Amint a neve is sejteti, rendszeres használatával az üveg- és tükörfelületek bepárásodását akadályozza meg amellett, hogy egyben a felületet is tisztítja. Használja például a fürdőszobai tükörre, a zuhanyzó üvegajtajára vagy a gépkocsi szélvédőjére közvetlenül permetezve, hagyja néhány percig hatni, majd törölje át egy tiszta ronggyal. Arra figyeljen, hogy a terméket csak szellőztetésre alkalmas helyiségben használja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top