Otthon

Egy vagyonért bérel lakást Rihanna

Albérletbe költözött zaklatója elől az énekesnő.

Szeptember végén egy Jonathan Whooper nevű férfi egy székkel dobta be Rihanna Los Angeles-i házának egyik üvegajtaját. A megszállott rajongót, aki egyébként azt képzeli magáról, hogy ő lesz az énekesnő férje, a rendőrség elfogta: kihallgatása során kiderült, hogy többször is járt már Rihanna házának közelében. A férfit ugyan szabadon engedték, néhány nappal később azonban újra visszatért a házhoz, ahol a biztonságiak tartóztatták fel.

Bár az énekesnő turnézik, így egyik esetben sem volt otthon, távoltartási végzést kért a zaklató ellen. Ennyivel azonban nem érte be: úgy döntött,  hogy egy időre New Yorkba teszi át a székhelyét, ahol már meg is találta ideiglenes otthonát. A város művésznegyedében álló egyik elegáns épület legtetején lévő, kétszintes luxuslakásból panorámás kilátás nyílik az Empire State Buildingre és New Yorkra. Rihanna havonta 39 ezer dollárért, vagyis mintegy 8,3 millió forintért bérli a lakást.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top