Otthon

Varázsold újjá a nappalidat!

A nappali a lakás egyik legforgalmasabb része. Általában itt töltjük szeretteinkkel a pihenés perceit, és ez a helyiség szolgál a baráti összejövetelek, vendégségek színhelyéül is. A nappalinak ennél fogva sok igényt kell kielégítenie, amely az IKEA praktikus és kreatív bútoraival könnyedén megoldható. Ráadásul az IKEA FAMILY klubtagok most igen kedvező ajánlat keretében vásárolhatják meg a szoba új színfoltjait.

Varázsold újjá a nappalidat!

A nappalinak egyszerre kell teret adnia a család hétköznapi tevékenységeinek, gondoskodnia a vendégek kényelméről, és intim környezetet nyújtania, amikor a fotelbe süppedve olvassuk kedvenc könyvünket. Minél több minden történik egy nappaliban, annál fontosabb, hogy a helyiség rugalmasan alakítható legyen. Az IKEA nappali bútoraival ez nem jelent nehézséget. A könnyű fotelek fél kézzel arrébb rakhatók, ha a gyerekek játszani akarnak, és a dupla dohányzóasztaloknak köszönhetően a nagyobb vendégségek során is elférnek az italok és finomságok. A kinyitható kanapékon az egész család kényelemesen elnyújtózhat a vasárnapi filmnézés során, az ügyes tárolók segítségével pedig még a legnagyobb rendetlenséget is hipp-hopp felszámolhatjuk.            

Varázsold újjá a nappalidat!

Mivel nappalinknak sok élethelyzetben kell helytállnia, bútorok garmadája – fotelek, kanapék, asztalok és szekrények – népesítik be. A bútorok sokfélesége ugyanakkor teret ad az újításoknak, hiszen már egy karosszék vagy egy dohányzóasztal lecserélésével új színt vihetünk a szobába. Egy kreatív tárolási megoldás, egy extravagáns színű polc, egy egyedi vonalvezetésű puff vagy egy új, hívogatóan puha kanapé az egész helyiség képét megváltoztatja.

Varázsold újjá a nappalidat!

A nappali új színfoltjait az IKEA FAMILY klubtagok most kedvezményes feltételekkel vásárolhatják meg. Minden elköltött 60 000 Ft után, amit meghatározott nappalibútor-termékek vásárlására fordítanak, 12 000 Ft-ot visszakapnak IKEA®-kártyán. Az ajánlat 2013. október 3. és 2013. november 13. között, a készlet erejéig érvényes. Az akció részleteiről részletes információt kaphatnak az érdeklődők a www.ikea.hu weboldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top