nlc.hu
Otthon
Buszmegállót fogadhatnak örökbe a miskolciak

Buszmegállót fogadhatnak örökbe a miskolciak

A közlekedési társaság így szeretné szebbé, vonzóbbá tenni a megállók környékét.

Buszmegállót fogadhatnak örökbe a miskolciak a Legyen olyan a buszmegálló, amilyennek szeretné! szlogen szellemében. A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. felajánlotta a a helyieknek, hogy tegyék szebbé, vonzóbbá, csinosítsák ki a megállókat. A közlekedési társaság szerint ugyanis a buszmegálló több mint egyszerű, várakozásra alkalmas hely, valójában találkozások, beszélgetések színtere.

Iskolák, civil szervezetek, vállalkozások, lakosok egyaránt jelentkezhetnek az autóbusz-megállóhelyek megszépítésére. A feltétel csupán annyi, hogy a programban részt vevőknek legalább havonta egyszer környezetszépítési akciót kell szervezniük a kiválasztott megállóban és környékén 2014. május 31-éig.

A közlekedési társaság minden érintett megállóhelyen feltünteti, hogy kik tették szebbé. Az örökbefogadók emléklapot kapnak, illetve fotót az alkotásról. A kampány végén az örökbe fogadott megállók versenyeznek, és a legtöbb szavazatért miskolci városnézés a jutalom a közlekedési társaság veterán buszával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top