Otthon

Dobd fel a lakásod falevelekkel!

Vitathatatlanul a színpompás levelek miatt olyan szép az ősz. Most, hogy odakinn lassan lehullanak, tippeket adunk arra, hogyan csempészd ezt a csodát a lakásba: szőnyeggel, textilekkel vagy éppen párnákkal, de arra is tartogatunk pár tippet, hogyan készíthetsz saját magad csinos dekort falevelekből.

Nem is gondolnánk, hogy a természetben talált falevelekből mennyiféle dekorációt készíthetünk saját kezűleg. Az ötleteket úgy állítottuk össze, hogy a teljesen kezdők és a profik is találjanak benne kihívást!

Megnézem
Összes kép (1)

Levélszőnyeg a padlón

Ha pedig nem akarunk mi magunk pepecselni az őszi dekoráció elkészítésével, akkor vásárolhatunk kész termékeket is. Bár a leveles textilekből bármi készíthető, varrás nélkül pedig kitehetjük őket textildekorációként, vásárolhatunk kész díszpárnákat is. A falat őszi hangulatú falmatricákkal, míg a padlót levélszőnyeggel boríthatjuk. Az íróasztalunkra nyomdával, a fésülködőasztalunkra pedig egy leveles hajcsattal csempészhetjük be az évszak hangulatát.

Dobd fel a lakásod falevelekkel!

Hogy hol találod meg őket?

1. Fekete-fehér leveles textil, Ikea 1.690 forint/méter
2. Faleveles szőnyeg, YL Design 2.400 euró
3. Konyharuha őszi mintákkal, Etsy 15 dollár
4. Leveles textil őszies színekkel, Ikea 1.490 forint/méter
5. Leveles díszpárna, Jysk 2.000 forint/db
6. Leveles falmatrica, Katocamatrica 3.800 forint
7. Leveles tányéralátét, Ikea 1.490 forint/4db
8. Madárkás-leveles nyomda, Karcsi Papír 4.200 forint
9. Levél alakú hajcsat fából, Etsy 15 dollár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top