Otthon

Elárverezik a sztársportoló házát

2012 óta nem talál vevőt luxusingatlanjára a legendás kosaras, Michael Jordan.

Kalapács alá kerül a 2003-ban visszavonult NBA-sztár, Michael Jordan chicagói gigaháza. Már tavaly februárban eladásra hirdette a luxusingatlant, ám vevő sehogy sem akadt. Úgy tűnik azonban, a legendás kosaras igencsak rosszul áll anyagilag, mivel úgy döntött, nem vár tovább, és a New York-i székhelyű Concierge Auctions november 22-ei árverésén végleg búcsút mond a „palotájának” – számolt be a News.com.

A 9 hálószobás, 15 fürdőszobás luxusház több mint 3 hektáron fekszik. Házimozi, kártya- és szivarszoba, sőt még egy borospince is tartozik hozzá, több mint 500 palack borral. Ja, és még nem is említettük a beltéri kosárlabdapályát!

 

Ugyancsak az ingatlanhoz tartozik egy 3 hálószobás vendégház, úszómedence, teniszpálya és három, klímával felszerelt garázs. A bejárati kerítést pedig az NBA-sztárnak állandó mezszáma, a 23-as díszíti.

Jordan háza körülbelül 29 millió dollárt ér, ezzel a környék legdrágább ingatlanjának számít. Ebben a mesés palotában élt exnejével, Juanitával és 3 gyermekükkel. Ők bizony már felnőttek, és kirepültek a családi fészekből, a legendás sportoló pedig 2006-os válása után tavaly újra nősült (Yvette Priet modellt vette el), s mint mondja, nekik már túl nagy ez a ház.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top