Otthon

Szuper íróasztalok, amik kis helyen is elférnek

Aki próbált már kanapén laptopról dolgozni, az tudja, milyen hát- és nyakfájdalmak büntetik ilyenkor egy idő után az embert. Most a Café Mystra blog kutatott fel olyan asztalkákat, amik kis helyen is elférnek otthon. Néhányat asztalossal is érdemes lehet megcsináltatni.

Szeretnék majd egyszer egy külön kis íróasztalt magamnak itthonra. Nem kell nagyobb, mint amin elfér egy olvasólámpa, egy kávésbögre és a laptopom. Lenne egy titkos fiókja is, hogy beletehessem a kincseimet. Vagy a gép töltőjét. (Igaz, időnként az is nagy kincs.) Az asztalka elférne egy sarokban vagy egy kis zugban. Odasütne délután a nap, és csillogó aranyszín fényével beragyogná a dolgos perceket. Lenne egy kényelmes szék, amin ha hosszú ideig ücsörögnék, akkor kibélelném még egy puha párnával is. Néha egy kismadár kíváncsian bekukucskálna az ablakon, hogy minden rendben van-e. És minden a legnagyobb rendben lenne, persze.

Szuper íróasztalok, amik kis helyen is elférnek
Szuper íróasztalok, amik kis helyen is elférnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top