Otthon

Imádnivaló fotók: elválaszthatatlan a nagy és a csöppnyi kutya

Mindent együtt csinálnak.

Egy évvel ezelőtt a netezők beleszerettek Harlow-ba és Sage-be, a kutyaduóba. Hatalmas rajongótábor követte őket az Instagramon, kíváncsian várva az újabbnál újabb közös kalandjukat. A páros mindent együtt csinált: együtt tévézett, bulizott, aludt – egyszerű összenőttek. Harlow-t, a vizslát azonban óriási veszteség érte, drága barátja szeptemberben elhunyt, mivel már idős kutya volt (13 éves).

A négylábú folyamatosan búslakodott, szomorúságát azonban a gazdija egy újabb társsal próbálta enyhíteni. Nehéz volt, hiszen senki sem léphetett Sage helyébe. Azonban megtört a jég, amikor belépett Harlow életébe a csöppnyi Indiana, a tacskókölyök, s szinte észrevétlenül „besurrant” a drága barát helyére, enyhítve Harlow búskomorságát. Azóta a „Stan és Pan”-szerű kutyaduó újra együtt csinál mindent, az alvástól kezdve a játékon át egészen a vicces jelmezekbe való beöltözésig. Sage emléke azonban örökre fennmarad.

Egyszerűen imádnivaló a páros!

 

Ha még több fotót szeretnél a kutyaduóról, kattints ide!

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top