Otthon

Mellső lábak nélkül született kutya az internet új sztárja

Ugrál, szaladgál és elképesztően édes.

A most 8 hónapos csivava-tacskó keverék kiskutya, T-Rex mellső lábak nélkül született. A tündéri állatka azonban megtanult együtt élni a fogyatékosságával, és az  állatorvosokat is meglepte, hogy mennyire erős.

T-Rex júliusban került a gazdájához, a texasi Felix Wiegmannhoz, aki az unokatestvérétől kapta őt. A kutyust előtte több embernek is felajánlották, de senkinek sem kellett, a fogyatékossága miatt.

A gazdi egy Instagram-oldalt is létrehozott, ahol nap mint nap fotókat oszt meg a különleges kis állatról. Az imádnivaló eb belopta magát az internetezők szívébe, és ma már közel hétezer követője van az oldalának.

Wiegmann elmondása szerint T-Rex ugyanolyan hiperaktív, mint a fajtársai, ügyesen szaladgál két lábon is. Bár speciális kerekes kocsit kellene használnia, hogy kíméljék a hátát, a gazdája úgy döntött, hogy csak minimális időre alkalmazzák azt, mivel a kutyus annyira szeret futkározni és ugrálni.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top