Otthon

Díszítsd szívecskékkel az otthonod!

A szív szimbólumnak bűvös hatása van. Adni és kapni is jó. Bloggerünk megmutatja, hogyan készítsünk a gyerekekkel mi is valami kedves, szíves apróságot.

Mindig boldogsággal tölt el, ha valahol szíves dolgot látok – írja A napfény illata blog szerzője. Egy szép szíves kompozíció megmosolyogtat, megnyugtat, jó nézni. Tudom, sokan tartják ezt nyálasnak, túl rózsaszínnek, de szerintem a szív szimbólumnak bűvös hatása van. Adni és kapni is jó, így mi is gyakran készítünk a gyerekekkel valami kedves szíves apróságot. Valentin-napra vagy anyák napjára is kiválóak.

Következzen néhány egyszerű ötlet:
Nagyon egyszerű hajtogatni egy ilyen szívet, ezt a kislányom készítette. Ragaszd egy hurkapálcára vagy fogpiszkálóra, és szúrd bele egy finom bonbonba, sütibe, biztosan örömet szerez majd.

Díszítsd szívecskékkel az otthonod

Készítettünk nemezből is kis kosárkát, ami nagyon nagy sikert aratott a gyerekek körében! Az elkészítési útmutatót itt találod.

Díszítsd szívecskékkel az otthonod

Szintén nemezből készült a kis kézmelegítő, szívmelengető kedvesség. Leírása itt.

Díszítsd szívecskékkel az otthonod

Csak egy papírguriga és vízfesték, és már nyomdázhatjuk is a szíveket! A gurigát nyomd össze, hogy szív alakú legyen, rögzítsd celluxszal.

Díszítsd szívecskékkel az otthonod

Ha pedig egy édes kis finomsággal szeretnél kedveskedni, készíts habcsókot!

Díszítsd szívecskékkel az otthonod

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top