Otthon

Most lehet szerezni malévos relikviákat

Speciálisan a Malév repülőire gyártott szőnyegeket, evőeszközöket, de fémdetektorokat és egy repülőt is kínálnak megvételre a Malév vagyonából.

Még ma délig lehet beadni ajánlatokat a Malév még megmaradt vagyontárgyaira a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. pályázatán. Eladó többek között egy teljes repülőgép, ami a Malév Express színeiben repült, összesen 3,6 millió dollárt, azaz 817 millió forintot kérnek érte. Pályázni lehet különböző repülőgépek alkatrészeire, és a légitársaság volt balatonlellei üdülőjére is, azért 323 millió forintot szeretnének kapni. Külön meg lehet szerezni az üdülőben lévő eszközöket, ezek irányára 6,4 millió forint. Jó nagy zsákbamacska.

Túladnának ezen kívül több autón, köztük egy Malév-festésű Volkswagen Polón, speciálisan a repülőgépekre gyártott szőnyegeken, fémdetektorokon és bankjegyvizsgáló berendezéseken is. Emellett most lehet megcsípni malévos catering eszközöket, bútorokat, rakomány-ellenőrző röntgent, promóciós eszközöket, biztonsági kamerákat, fegyvertároló kazettákat is. Ezeket a felszámoló egyben adná el 50 millió forintért. A Malév felszámolásának határidejét a bíróság legutóbb az idén hosszabbította meg június végéig.

Nézzétek meg a mi malévos ereklyéinket!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top