Otthon

Csokiból készítettek iPhone-tokot

A kézben nem olvad.

Csokiból készítettek iPhone-tokotGondoltak a csokiimádokra, és elkészítették a világ első csokoládé iPhone-tokját. Az okostelefon-kiegészítőket gyártó dizájner cég, a Grove betársult erre a projektre a Woodblock csokiüzem mellé, és megalkották az édes tokot az iPhone 5S, iPhone 5 és iPhone 5c készülékekhez.

Több mint 6 hónapon keresztül kísérleteztek azzal, hogy kidolgozzák az optimális ízt és hőmérsékletet, így nem kell attól tartani, hogy használat közben megpuhul a tok, vagy összemaszatolódik a készülék. Az ehető okostelefon-kiegészítő ugyanis nem olvad a kézben.

Sőt, hála az ügyes kidolgozottságának, a töltőt akkor is csatlakoztatni lehet az iPhone-hoz, amikor “körülveszi a csoki”. A gyártók szerint nagyon bársonyos ízű lett az étcsokoládéból készült tok, ám mivel ez csak egy kísérlet volt, egyelőre nem tervezik a különleges kiegészítő forgalomba hozatalát.

Forrás: Gizmodiva

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top