Otthon

Fantasztikus ötletek térelválasztáshoz

Elég nagy a helyiség, és örülnél, ha külön lenne a dolgozószoba a hálószobától? Esetleg az étkezőt választanád el a nappalitól? Bármit is szeretnél, bloggerünk ötletei közül biztosan találsz kedvedre valót a térelválasztáshoz.

Legutóbb egyik feng shui ügyfelemnél került szóba, amikor kislánya szobájában arról beszéltünk, hogy ágyától el kellene különíteni az íróasztalát. Nem jó onnan látni az asztalt, mert az el nem végzett munka/tanulnivaló látványa ott fog motoszkálni a tudatában. Így szinte lehetetlen, hogy éjjelente kipihenje magát. Az elkülönítést nem csak fallal, paravánnal lehet megoldani, bár tény, hogy a legcélravezetőbbek ezek, hanem bármilyen figyelemelterelő megoldás is hatásos lehet: egy növény, valamilyen áttetsző függöny, térbe lógó kép.  Függönyt lehet készíteni saját kezűleg is, fel lehet fűzni gombokat, gyöngyöket, az általános iskolából ismert logikai készlet elemeit, szívószálat stb.

Fantasztikos ötletek térelválasztáshoz
 
Fantasztikos ötletek térelválasztáshoz
 
Fantasztikos ötletek térelválasztáshoz
 
Fantasztikos ötletek térelválasztáshoz
 
További képek és ötletek a Detty design blogon.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top