Otthon

Hogyan vágjunk rendet a pipereasztalon?

Hogyan tartsunk rendet a sok kozmetikum, parfüm, ékszer és egyéb csecsebecse között? A sminkecsetek például mehetnek befőttesüvegbe, az ékszerek vállfára, a rúzsok pedig csini dobozba. Most két héten keresztül megpróbáljuk mindenféle irányból körbejárni a tavaszi megújulás témáját, amibe a környezetünk rendezése is beletartozik. Kezdjük a reggeli készülődés eszköztáránál, és közben a télies árnyalatú rúzsokat és lakkokat is felválthatják a vidám, tavaszias színűek.

Míg az agglomerációban laktunk kertes házban, és tágas hálónk volt, addig a rengeteg hely megengedte, hogy különálló fésülködőasztalom legyen. De amióta újra a fővárosban lakunk, azóta újra be kell érnem a fürdőszoba teljes kisajátításával.

Na jó, az utóbbi talán kicsit túlzás, és szeretnék életteret hagyni a velem élő két férfinak is, de az tény, hogy a fürdőszobában található szépészeti holmik 90 százaléka az enyém. Ha van külön pipereasztalod, akkor a szép rend miatt, ha pedig a fürdőben kell helyet szorítanod a szépségszalonnak, akkor a kevés hely miatt érdemes jól rendszerezni az ott tárolt holmikat.

Hogyan csináljuk?

De mégis hogyan? A sminkecseteket például tartsd befőttesüvegekben, az ékszereket talpas poharakban, a körömlakkokat pedig üvegvázákban! De még több képpel illusztrált ötletet találtok a galériánkban.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Hol vehetjük meg?

Ha megtetszett a galériából egy-két ötlet, akkor most segítünk, és megmondjuk, honnan szerezheted be hozzá a kellékeket! A sminkecsettartó vázához például a Butlersban találsz üvegedényt és dekorgyöngyöt, a H&M Home-nál az ékszerek tárolásához szuper sütiállványt, az Ikeában pedig kifejezetten dekorkozmetikumokhoz tervezett dobozt.

Hogyan vágjunk rendet a pipereasztalon?

1. Téglalap alakú üvegváza, Butlers 3990 forint
2. Kerek kerámiadoboz tetővel, H&M Home 1290 forint
3. Sütiállvány, H&M Home 5990 forint
4. Kozmetikai tároló, Ikea 4490 forint
5. Dekorgyöngyök, Butlers 1090 forint
6. Talpas pohár, Butlers 990 forint
7. Tároló, H&M Home 5990 forint
8. Törlőkendőtartó, Meska 3500 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top