nlc.hu
Otthon
Otthonteremtés, design felsőfokon

Otthonteremtés, design felsőfokon

Az OTTHONDesign kiállítás stabil helyet kapott az új koncepció mentén felépített építőipari, otthonteremtési kiállításcsokorban. A CONSTRUMA (építőipar), RENEO (megújuló energiák) kiállítások alkotta csokor az OTTHODesignnal együtt széles kínálattal várja a látogatókat április 2-6. között a Hungexpo területén: a ház alapjainak lerakásától annak berendezéséig mindent megtalálnak egy helyen.
Otthonteremtés, design felsőfokon

Az OTTHONDesign kiállítás felöleli az otthonteremtés teljes témakörét: bútor (konyhabútor gyártók), konyhatechnológia/háztartási nagygépek, fürdőszoba/wellness, kandalló, burkolatok, szórakoztató elektronika, világítástechnika. A design legújabb trendjei a kerttervezés, kertépítés témakörének látványos bemutatkozásával együtt a lakás külső-belső kialakításához ad teljes kínálatot.

Újdonság lesz idén a SmartHome by hg, ahol smarthome eszközökkel és design bútorokkal ismerkedhetnek a látogatók.

Otthonteremtés, design felsőfokon

Elmaradhatatlan része a kiállításnak az OTTHONDesign Top Tipp ingyenes lakberendezési tanácsadás, látogatóink a kiállítás néhány kiemelt pontján rapid-randi szerűen találkozhatnak lakberendezőkkel, akik szakértő segítséget nyújtanak a lakásbelső kialakításához.

Az előző évekből már jól ismert MAGYAR DESIGN standon magyar tervezők kifejezetten az otthonteremtéshez, lakberendezéshez kötődő területeken született legfrissebb munkáit láthatják.

Otthonteremtés, design felsőfokon


CONSTRUMA KERT – kerttervezés, kertépítés

A ház elmaradhatatlan része a kert, annak tervezése, ápolása, kialakítása. A CONSTRUMA Kert keretein belül egyrészt remek ötleteket kaphatnak a látogatók a profi kerttervezők, kertépítők versenymunkáiból a VI. MAKEOSZ Kertépítő Verseny és Show keretében, másrészt számos termék közül válogathatnak a kertápoláshoz és dísznövények közül a kertek kialakításához ill. hasznos előadásokon képezhetik magukat.

Otthonteremtés, design felsőfokon


A kiállítási csokor nyitva tartása:

Április 2-6. 9,00-18,00 (vasárnap 17,00 óráig)

Nagyközönség napok: április 5-6.

Bővebb információ a kiállításokról: www.otthon-design.hu, www.construma.hu,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top