Otthon

5 olcsó, könnyen elkészíthető húsvéti dekor

Nincs sok időd, mégis szeretnéd saját kezűleg elkészíteni a húsvétváró dekorációt? Válogass bloggerünk ötleteiből! Pikk-pakk ünnepi hangulatot teremthetsz, ráadásul kevés pénzből.

Ne csak karácsonykor, hanem húsvétkor is díszíts búzával!  A zöld az éledő természetet szimbolizálja. Már most ültesd el a magot kevés földbe. Válassz neki egy kis cserepet (akár nedves vattára is teheted)!  Ne feledd naponta öntözni! Amint nagyobb lesz a búza, kösd át valamilyen húsvéti színű szalaggal. (Egyenesre is vághatod a zöldet, úgy még szebb lesz.) Tedd a kis cserepet egy szép üvegedénybe, köré pedig rakj színes tojásokat, füvet, bármit, ami az ünnepről eszedbe jut. Feltétlenül a húsvéti asztalon a helye!

5 olcsó, könnyen elkészíthető húsvéti dekor

 

Csupán néhány dologra van szükséged e szemkápráztató dekoráció elkészítéséhez. Egy formás üvegvázára, egy csokor tulipánra, vagy bármilyen tavaszi virágra. Variálhatod is a virágokat. No meg persze sok-sok tojásra. Ezeket hagyományos módon, de akár bolti festékkel is megfestheted. Készíts az egészből kompozíciót. Egy mohakoszorúba is állíthatod az üveget, úgy még jobban feldobja az adott teret.

5 olcsó, könnyen elkészíthető húsvéti dekor

 

Ennél egyszerűbb dekorációt aligha tudunk mutatni. Lehetőleg kifújt tojásokat rakj egymásra egy hosszúkás vázába. Máris kész a dísz. Elsősorban nappaliba, konyhába ajánljuk.

5 olcsó, könnyen elkészíthető húsvéti dekor

 

Mindenképpen nézd meg a tojásfát és a tojáshéj vázát is, a további 2 ötletet az Ünnepek és hétköznapok blogon találod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top