Otthon

Így hozza be otthonába a természetet!

Családi házban élni és lakni különleges élményt jelent, valamint számtalan előnnyel is jár. Valóban csodálatos, semmivel össze nem hasonlítható érzés egy pillanat alatt kijutni a szabadba, hallgatni a madarak csicsergését, beszívni a tavaszi virágok friss illatát, érezni a nap melegét a kertben vagy a teraszon.
Így hozza be otthonába a természetet!

Olykor azonban az időjárás, vagy az évszakok váltakozása keresztül húzza számításainkat, és a négy fal közé kényszerülünk. Egy télikerttel kizárhatjuk életünkből az évszakváltozások “kényszerűségét” vagy a szeszélyes időjárást, de sajnos nemcsak a rossz időt, hanem a jó időt is kizárjuk vele, mivel a legtöbb télikert csak ablaknyi réseken engedi be a természetet. 

Így hozza be otthonába a természetet!

Éppen ezért olyan különlegesek a Solarlux üvegházak és télikertek, mert oldalfalaik harmonikaajtó-rendszerben működnek, így bármikor könnyen és gyorsan nyithatjuk, zárhatjuk teraszunkat, az időjárástól függően.

Tudjon meg többet a forradalmian új kivitelű Solarlux télikertekről, igényelje ingyenes télikert-magazinunkat, melyből ihletet meríthet a télikert tervezéshez. 

Ráadásul télikert vásárlásához most ajándékba adunk egy bruttó 500 000 Ft értékű partiszervizt, melyet Budapest egyik legexkluzívabb éttermének főszakácsa az Ön új üvegháza vagy télikertje alatt készít el. 

Részletek a magazinban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top