Otthon

Elképesztően puccos Leonardo DiCaprio új lakása – fotók!

C-vitaminos zuhannyal felszerelt, tízmillió dolláros (2,2 milliárd forint) lakást vásárolt az amerikai filmsztár a New York-i Greenwich Village városnegyed egyik speciális, az egészséges életmódot és a mindennapi wellnesst szolgáló épületében.

Az Oscar-díjról lemaradt Leonardo DiCaprio két hálószobás, két és fél fürdőszobás lakást vásárolt a Delos Ház nevű ingatlan negyedik emeletén. Az épület egyebek mellett C-vitaminnal dúsított zuhanyt, tisztított levegőt és vizet, aromaterápiás levegőztető rendszert, valamint egész nap működő speciális fényrendszert biztosít lakóinak, akiknek kényelméről wellnessfelügyelő is gondoskodik.

A színész állítólag a manhattani épület penthouse lakásához tartozó, egymillió dolláros parkolóhelyen tarthatja a százezer dollárt érő, Fisker Karma márkájú hibridautóját, amíg az érintett luxuslakást el nem adják.

Megnézem
Összes kép (1)

A Wall Street farkasa című film sztárja a közelmúltban vásárolt egy nyolcmillió dolláros lakást egy már birtokában lévő négymillió dolláros manhattani ingatlan tőszomszédságában. DiCaprio összesen több mint 23 millió dollárt költött három különböző ingatlanra idén február óta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top