nlc.hu
Otthon
Kreatív ötletek az első szülinapi bulira

Kreatív ötletek az első szülinapi bulira

Az első szülinap mindig kiemelt esemény, főleg az első gyermek esetében. Viszont nagy ajándékot nem érdemes még venni neki. Díszítsük fel inkább a lakást a baba és a magunk örömére!

Nagyon örültem a felkérésnek, amikor Beatrix írt, hogy kislánya, Juditka első szülinapjára segítsek ötleteket keresni – írja bloggerünk.

A témaválasztás fontos, ezért ez volt az első kérdésem, de már ez is megvolt: Beatrix elmondta, hogy azért lett a tenger élővilága a téma, mert a Juditka nagyon szereti az állatokat. Kedvenc rajzfilmje a bubble guppies magyarul bubi guppik. A mese témáját gondolták tovább a dekorációban és a tengeri világ lett a téma. Én csak néhány ötlettel segítettem, Beatrix és férje rengeteget dolgoztak, hogy egyedi és tökéletes szülinapot varázsoljanak kislányuknak.

A Pinterest albumomban találtok sok ötletet, amelyek, remélem, egy kicsit segítették a munkát. Beatrix és a férje csapatmunkában készítették a dekorációt, és nagyon kedvesen részletes leírást is adott a felhasznált anyagokról és árukról.

A meghívó elképesztően aranyos és kreatív, természetesen saját készítésű. Karton 150 Ft az A/3 méretű, szalag 100 Ft/ 1 méter, pufi festék 180 Ft. A 8 db meghívó egy óra alatt kész volt.

Ötletek első szülinapra

Az asztal és az ablakok dekorációja, illetve a szülinapi torta mind nagyon színesek és témába illőek. A teljes cikket a Minamole blogon találod!

Ötletek első szülinapra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top