Otthon

Súlyos sérülés veszélye miatt gyerekhintát hív vissza az IKEA

Az IKEA olyan esetekről értesült, amikor a hinta felfüggesztő alkatrészei nem feleltek meg az IKEA minőségi elvárásainak, ezáltal súlyos sérülés lehetősége állt fenn.

Az IKEA arra kér mindenkit, hogy amennyiben GUNGGUNG gyerekhintát vásárolt, haladéktalanul távolítsa el azt a gyerekek közeléből, és hozza vissza a legközelebbi IKEA áruházba, ahol visszakapja a teljes vételárát.
 
A GUNGGUNG hinta a piacra kerülése előtt megfelelt a fennálló összes szabványnak és előírásnak. A termékeinket ugyanakkor a piacra kerülésük után is folyamatosan teszteljük. Ezek tapasztalatai alapján, továbbá a tudomásunkra jutott esetek után arra a következtetésre jutottunk, hogy a GUNGGUNG hinta felfüggesztő alkatrészei nem teljesítik szigorú előírásainkat. A további balesetek elkerülése érdekében ezért haladéktalanul kivonjuk a forgalomból a GUNGGUNG hintát” – hívta fel a figyelmet Cindy Andersen, a Gyerekek IKEÁ-ja termékcsoport felelős vezetője.

Súlyos sérülés veszélye miatt gyerekhintát hív vissza az IKEA

A GUNGGUNG gyerekhinta 2014. március óta kapható az IKEA összes piacán.

A GUNGGUNG hintát bármelyik IKEA áruházban visszaveszik, és a vételár teljes összegét visszatérítik. A visszatérítéshez nem szükséges bemutatni a vásárlást igazoló blokkot. További információ az IKEA weboldalán található, vagy a 06 1 460 31 60-as telefonszámon kapható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top