Otthon

Egy kutya csatája a halálos kórral

Mit élhet át egy kutya, ha egy halálos betegséggel és emiatt egy sorsdöntő műtéttel kell szembenéznie? Szimba most elmeséli Deménynek.

Drága Demény!

Szimba vagyok. Emlékszel még rám? Néhány hónappal ezelőtt osztottam meg Veled és falkáddal a mesebeli történetemet. Viszont minden mesében a legkisebb királyfinak le kell győznie a hétfejű sárkányt, az én szörnyemet úgy hívják, hogy Szívféreg. Nagy harcos vagyok, ezért bátran álltam szembe a rám váró próbatétellel, hogy győztesként kikerülve a csatából életre szólóan elnyerjem Gazdim kezét, akibe olyan szerelmes vagyok, hogy csak na! Akkor elmesélem életem nagy csatáját, ha megengeded, és lehet, hogy más bajtárs is erőt merít, ha szembe kell néznie ezzel a csúnya, rohadt döggel.

Egy kutya csatája a halálos kórral

Gazdi, miután kiderítette, hogy rám ez a feladat vár, kijelölte a nagy csata időpontját és helyszínét. Szeptember 8.  hétfő, Rákosligeti Állatkórház. Azért egy kicsit be voltam rezelve, és segítségül hívtam egy hosszú combút, Timi doki néni személyében. Remélem, ezért nem tartasz nyámnyilának! Azért Őt választottam, mert okos, ügyes, tapasztalt, szép, és nagyon szeret engem. A csatát nekem kellett megvívnom, Doki néni pedig a harci tervet állította össze. Gazdi mellettem volt, de Ő most csak a harcmező széléről szoríthatott, és rengeteg szeretetet küldött, amire nagy szükség volt…

A teljes történetet a Demény, a kötsög blogon találod!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top