Otthon

Húsvét 2015: Dekoráció befőttesüvegben

Igaz, hogy eredetileg ajándéknak készült, de szerintünk húsvéti dekorációnak is nagyon cuki ez a befőttesüvegbe zárt nyúlfészek, amit most nektek is megmutatunk!

Amire szükséged lesz a húsvéti dekoráció elkészítéséhez:

  • befőttesüveg
  • húsvéti dekorfű
  • kisebb méretű tortacsipke
  • csokitojások, csokinyúl (kifújt húsvéti tojásokkal is dolgozhatsz, azokhoz nagy méretű befőttesüveg illik)
  • színes fonal
  • dekortapasz (ha feliratot készítenél az üvegre)
Húsvét 2015: Dekoráció befőttes üvegben

A befőttesüveges húsvéti dekoráció elkészítése nagyon egyszerű. Az üres üveget töltsd meg a dekorfűvel, majd helyezd rá a színes húsvéti tojásokat. Tekerd az üvegre a tetejét, tedd rá a tortacsipkét (egy csöpp ragasztóval rögzítheted is) és kösd át színes fonallal vagy szalaggal. Ha ajándékba adnád valakinek, akkor a húsvéti üdvözlőkártyát is ide rögzítheted, de a dekortapasz segítségével is kívánhatsz kellemes húsvéti ünnepeket, ha feliratozod például alkoholos filccel. 

Ugye, hogy imádni való ez a húsvéti dekoráció? Egy nagyobb üveg, nagyobb húsvéti tojásokkal megtöltve bármelyik otthon legszebb ünnepi dekorációja lehet, de kisebb verzióban ajándékként is bevetheted. Meglepheted a barátaidat, családtagjaidat, bölcsis gondozónőknek, óvó néniknek, tanító néniknek kedveskedhetnek a gyerekek húsvét alkalmából, de a kis barátok egymást is megajándékozhatják. 

Még több húsvéti dekoráció a Nők Lapja Cafén:

Ötletek húsvéti asztalterítéshez:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top