Otthon

Örök nyár lesz a Google új irodaházában – videó

A Google új irodaházában egyáltalán nem lesz hagyományos értelemben vett fal, tető, ajtó vagy lépcső.

Két európai építésziroda, a Bjarke Ingels Group és a Heatherwick Studio mérnökei tervezték meg az Google vállalat új kampuszát a kaliforniai Mountain View-ban.

Mindig nyár lesz a Google új irodaházában - videó

A komplexum teteje mesterséges égbolt, alatta az épületnek saját mikroklímája lesz, lehetővé téve, hogy odabenn évszaktól és időjárástól függetlenül mindig nyár legyen.

A munkavégzés céljára kialakított terek mellett parkok, sportpályák, bicikliutak, üzletek és kávézók, valamint 5000 lakás is a kampusz része lesz, így az ott dolgozók egy részének soha nem kell majd elhagynia a munkahelyét.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése