Otthon

A legszuperebb textilek a gyerekszobába

Ha unod a rózsaszín cicákat, a kék mackókat, és különlegesebb textilekkel akarod berendezni a babaszobát, akkor ez az összeállításunk neked szól!

Ha különleges textilekkel szeretnéd berendezni a babaszobát, akkor nem vagy könnyű helyzetben. Sajnos a hazai piacot még mindig az elcsépelt rózsaszín és kék mackómintás anyagok uralják. Persze aki keres, az talál, de mi most ezt a keresést szeretnénk megkönnyíteni azzal, hogy összeszedtünk három, stílusában is különleges textilt és kiegészítőket. A lepedők mellett rácsvédőket, pólyákat, takarókat, párnákat és tárolódobozokat is válogattunk.

 Aranyos csajok

A királylányos eleganciához nem kell feltétlenül mindent csipkébe és babarózsaszínbe öltöztetni: a minimalista aranyminta hasonlóan csillogó, az összhatás pedig sokkal modernebb.

A legszuperebb textilek a gyerekszobába

1. Aranypöttyös lepedő, Mamas & Papas 10 990 forint
2. Aranypöttyös rácsvédő, Babyberry 10 990 forint
3. Fodros ágyszoknya, Ikea 1990 forint
4. Aranypöttyös párna, Babyberry 3990 forint

Pici közlekedésmérnököknek

Egy fiúszoba berendezésénél szinte kézenfekvő a járműves minta. Legnagyobb örömünkre ebből is találtunk menő textileket: biciklis pólya, járműves takaró és a kedvencünk a repülős doboz.

A legszuperebb textilek a gyerekszobába

 

1. Járműves lepedő, Mamas & Papas 7990 forint
2. Bringamintás pólya, Bugyola 8490 forint
3. Repülős tárolódoboz, Monkie 3820 forint
4. Járműves lepedő, Babyberry 8990 forint

Rózsaszín másképp

A lányok esetében a rózsaszín színt sem kell feltétlenül kerülni, csak gondoljuk egy kicsit tovább, válasszunk merészen!  A pink jelenjen meg a mintákban, és sok-sok fehérrel máris nem lesz olyan elcsépelt a berendezés.

A legszuperebb textilek a gyerekszobába

1. Rózsaszín pöttyös tároló több méretben, Babyberry 2290 forinttól
2. Katicás párna, Mamilla 4490 forint
3. Falitároló, Kiddiez 9990 forint
4. Rózsaszín babahinta, Adamo 16 490 forint
5. Rácsvédő párnák, Mamas & Papas 15 990 forint/8 darab

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top