Otthon

Hangulatteremtés merész tapétákkal

Bianka csendes lakást keresett a város szívében. Olyat, ahonnan minden könnyen elérhető, és kamasz lányának a szórakozási lehetőségek is adottak, ugyanakkor a nyugodt pihenést is biztosítani tudja mindkettőjük számára. Egy tetőtérben találta meg a megfelelő új otthont.

Amikor Bianka rátalált erre a Liszt Ferenc téri emeletráépítéssel kialakított lakásra, ahol a nappaliban ötméteres a belmagasság, azonnal érezte, hogy ide kell költözniük. A tágas, új otthon beosztása tökéletesen megfelelt anya és tizenhét éves lánya igényeinek, és éppen bérlőre várt. Bár mindössze a fürdőszobák és a padlóburkolat készült el az ő színre lépésük előtt, még ezek is remekül illettek az elképzeléseikhez. Biankát a komolyabb beavatkozást igénylő feladatok sem riasztották vissza, hiszen lakberendezéssel foglalkozik. Szerencséjére a tulajdonos teljesen szabad kezet adott az enteriőrök kialakításához, így a hófehér, magasfényű frontokkal felszerelt, modern konyha mellett a dekortapéták és a bútorok is mind az ő ízlését dicsérik. 

Fotó: Székely Péter
Fotó: Székely Péter

A lakás karakterét elsősorban a merész tapétaválasztás határozza meg. A Cole and Son mutatós darabjai nemcsak színükkel és látványos mintázatukkal hangolják át a teret, de meghatározó választási szempont volt a tematikájuk is.

Fotó: Székely Péter
Fotó: Székely Péter
Fotó: Székely Péter
Fotó: Székely Péter
Hangulatteremtés merész tapétákkal

A teljes cikk az OTTHON magazin augusztusi lapszámában olvasható. 

További érdekességek az aktuális számból:

Vidám otthon Szentendrén

Hangulatos tetőtér Budapesten

Nyitott ház Ibizán

Mindentudó kövek

Juditnál, otthon…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top