Otthon

“Érezd nálunk otthon magad!” WAMP design vásár az Iparművészeti Múzeumban

Budapest legnagyobb design vására, a WAMP az idei Design Hét Budapest alkalmából az Iparművészeti Múzeumban várja az egyedi tárgyak rajongóit 2015. október 4-én. Kedvcsinálóként összegyűjtöttük a kiállítók néhány igazán egyedi termékét.

Az Iparművészeti Múzeum egyedülálló belső folyosóin sétálgatva a legmenőbb hazai tervezők termékeiből válogathatnak a látogatók, sőt, a Design Hét Fókuszban az otthon tematikájához kapcsolódva “Érezd nálunk otthon magad!” mottóval megnyitják a WAMP nappaliját, ahol a WAMP-os kiállítók termékeiből berendezett térben mindenki otthonosan válogathat a legmenőbb kiegészítők közül, amiket aztán meg is vásárolhat közvetlenül a tervezőktől. Kedvcsinálóként összegyűjtöttük a kiállítók néhány szuper termékét. Íme:

A

Az

Könnyed játékosság jellemzi

Ha jellemezni kellene

Mindenki szereti a rendet. Csak éppen a fenntartása okoz néha problémát.. Itt egy egyszerű, könnyen kezelhető, strapabíró és stílusos megoldás! A

Mózes Laura párnáit kizárólag saját grafikák alapján készíti. Bátran mégis finom érzékkel bánik a színekkel, csodás geometrikus, olykor kaleidoszkópban látható sokszögeket idéző mintái egy egészen különleges

A

A textil és a festészet ötvözéséből született meg a ” target=”_blank”>Szőnyegi Zsófi textiltervező ezt a természethez közeli alapélményt fogalmazza meg textiljein.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top