Otthon

Gazdára találtak az altatás elől megmenekült kutyák – megható fotó

Örömteli hírek érkeztek a nyáron híressé vált ölelkező kutyákról, Kaláról és Keiráról. Ilyen egy igazi happy end.

A nyáron járta be az internetet két, altatásra ítélt kutya, Kala és Keira megható története. A barna kutyus, Kala az eutanázia előtt néhány órával a ketrecben egyszer csak fogta magát, és mellső lábaival átölelte barátját, Keirát. A jelenetről készült fotót egy állatvédő szervezet közzétette a Facebookon. A bejegyzést rövid idő alatt több ezren megosztották, és kommentelték. Két órával és hat perccel később pedig jelentkezett egy férfi, aki vállalta, hogy ideiglenesen befogadja őket, és gondoskodik róluk, míg nem találnak nekik végleges otthont.

Gazdára találtak az altatás elől megmenekült kutyák

Azóta pedig már az álomgazdik is megérkeztek Kala és Keira életébe, Pam és és Wendy személyében. A közös házban élő legjobb barátnők néhány hónapja veszítették el két öreg kutyájukat, és amikor meghallották Kala és Keira történetét, Wendy felvetette, hogy mi lenne, ha jelentkeznének értük. Végül ők lettek a legalkalmasabbak, akik örökbe fogadhatták a két csodaszép kutyust.

Gazdára találtak az altatás elől megmenekült kutyák

Kala és Keira így közös otthonba költözhetett , ahol életük végéig gondoskodni fognak róluk, és szeretik őket. Boldogok, elválaszthatatlanok, nagyokat játszanak, jókat esznek, és rajongásig szeretik gazdáikat. És ez így van rendjén.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top