Otthon

Megható: mindenét odaadta a kisfiú, hogy segítsen a minilovon

Max, a kétéves miniló a család igazi szeme fénye, nem is csoda, hogy mindent megtettek érte, mikor baleset érte. De az egyik adományozótól teljesen elolvadt a család szíve.

A Nightlinger család valódi családtagként szereti Maxet, a tüneményes, kétéves minilovat. Teljesen össze is zuhantak, amikor Maxet baleset érte: a lónak meglőtték a lábát. Azt nem tudni, hogy véletlen vadászbaleset érte, vagy szándékosan sebesítették meg az állatot, mindenesetre Max komoly sérüléseket szenvedett, és az orvos szomorúan közölte a hírt, hogy a ló akár el is veszítheti sérült lábát.

Megható: mindenét odaadta a kisfiú, hogy segítsen a minilovon

A család adománygyűjtésbe kezdett, hogy a lehető legjobb ellátást biztosítsák Maxnek, a legmeghatóbb segítség pedig egy Cole nevű kisfiútól érkezett. Cole szinte tényleg mindenét bepakolta egy zsákba: egy halom aprót, gyűrött bankjegyeket, almát és répát, hogy odaajándékozza Maxnek. A mellékelt levél szerint Cole-nak szintén volt egy minilova, akit Cowboynak hívtak, és aki sajnálatos módon a közelmúltban elpusztult. A kisfiú édesanyja azt írja az üzenetben, hogy Cole nagyon szeretné, ha az ő lovával ellentétben Maxet sikerülne megmenteni.

Megható: mindenét odaadta a kisfiú, hogy segítsen a minilovon

Még több megható történet az NLCafén:

Forrás: LittleThings

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top