Otthon

Dekoráld az otthonod betükkel

A betűk egyre nagyobb teret nyernek a modern otthonokban. Nemcsak a LOVE vagy HOME feliratok kedveltek, sokan a teljes nevüket vagy annak kezdőbetűjét is kirakják a nappaliba vagy a hálóba. Most abban segítünk, hogyan csináljátok ezt stílusosan.

A betűk, betűkből kirakott nevek talán legelőször a gyerekszobákban jelentek meg. De a betűs dekorációk túlnőttek a gyerekszobán, és ma már előszeretettel használják nappaliban és hálóban is díszítőelemként. Lehet gyöngyből, természetes anyagból vagy éppen csipkéből bevont betűt is készíteni, attól függően, kinek mi, és milyen stílus a kedvence. 

Amellett, hogy nagyon egyedi, öltözteti a lakás bármelyik helyiségét is. Hoztunk pár inspirációs ötletet, hátha te is kedvet kapsz egy saját, akár világító betű elkészítéséhez!

Drága kép helyett

képek közé, a hálóba is jól mutat
A képek mellett is elfér a betűdíszítés. Arra figyelj, hogy a szoba egyéb elemeinek színével harmonizáljon a betűd.

Az örök klasszikus

gyerkőcnek a szobába vagy szobájának ajtajára
Korábban csak kisbabák szobáján használták a betűket, ma már egy kamaszfiúnak is be lehet szerezni ilyen díszítést. Például ezt a focisat.

Csak természetesen

természetes anyagokból is készíthetünk egyedi betűket
Természetes anyagokból is készíthetünk egyedi betűket. Itt csak a ragasztópisztolyért kell elmenni a boltba, és a letört ágakat összeszedni az erdőből.

Elegánsan

különleges, az ajtóra kopogtatónak is meseszép
Gyöngyből nem csak karácsonykor lehet ajtódíszt készíteni. Ez az elegáns megoldás jól mutat például a Patríciák ajtóján.

Világító betűk, az új hullám

a világító betűk még menőbbek
A 80-as éveket idézik ezek az újra divatos világító betűk. Inkább nappaliba, mintsem hálóba javasolnánk.

Csipetnyi egyszerűség

vintage betűkre szabva
Vajon hány embernek van tele a szekrénye azokkal a csipketerítőkkel, amik korábban a tévé tetején díszítették? Nálad is lapul ilyen? Akkor használd fel!

Étkezőbe

az étkező is elbírja a falra felragasztott betűrengeteget

Az étkező is elbírja a falra felragasztott betűrengeteget és a gyerkőc evés közben az ábécét is tanulmányozhatja

Csorba Anita, az inspirációk.hu bloggere videójában megmutatja, hogy tudtok egyedi, világító betűt készíteni magatoknak: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top