Otthon

Másodpercek alatt készíthetsz magadnak kényelmes ágyat – videó

Nincs többé végeláthatatlan erőlködés a pumpával és a saját tüdőnkkel. Itt az instant ágy, amit másodpercek alatt összerakhatsz.

Ugye te is emlékszel azokra a kellemetlen percekre, amikor szájjal kellett felfújnod a matracodat, hogy aztán kényelmesen elfeküdj a vízparton, vagy a sátorban egy kempingezéskor? Na, ennek vége! Itt van ugyanis a másodpercek alatt elkészülő kényelmes fekhely. Semmi sem kell hozzá, csak 3 suhintás és máris fekhetünk rajta.

Super !

Közzétette: Interesting Engineering – 2016. január 24.

 

 A Lamzac néven gyártott matracágy 65 euró (azaz nagyjából 20 ezer forint) és Hollandiából érkezik, ha szeretnénk rendelni. Az ágyikót ezután kis táskában viheted magaddal bárhová. A gyártók garantálják, hogy ezt még a legbénábbak is össze tudják rakni, hiszen ahogy a fenti gifen láthatod, az egész nem több, mint pár másodperc.Mondjuk, kíváncsiak lennénk arra, hogy az összecsukása is ilyen egyszerű-e, de erről nem írt senki sehol még. Te kipróbálnád ezt az ágyat?

Másodpercek alatt készíthetsz magadnak kényelmes ágyat
Másodpercek alatt készíthetsz magadnak kényelmes ágyat

Még több elképesztő és hasznos tárgy az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top