Otthon

Ezektől mindenképp szabadulj meg, ha rendezett otthonra vágysz!

Vannak tárgyak, amiket érdemes száműzni annak érdekében, hogy otthonunk rendezetté, kényelmessé váljon.

Időnként nem árt szelektálni. Egyrészt otthonunk stílusa folyamatosan változik, másrészt muszáj teret hagyni, különben a tárgyak a fejünkre nőnek. 

 Olvass még otthon témában!

Stílus

Lehet, egykor szerettük a bőrpuffot és a romantikus stílust, de mára már távol áll tőlünk ez a világ. Ha vannak olyan tárgyak az otthonunkban, amit már nem szívesen látunk, csak nincs szívünk kidobni, vegyünk egy nagy levegőt, és távolítsuk el. 

Amikor már levegőt sem lehet kapni a nappaliban
Amikor már levegőt sem lehet kapni a nappaliban

Óriási darabok

Lehet, hogy imádjuk azt az óriási komódot, amit mindenki csak kerülget a nappaliban. Már ezer helyre helyezted, de mindenhol útban volt? Akkor bizony száműznöd kell a lakásból!

Szeretjük nagyon a vintage stílust, nah de az sem jó, ha megfojt a saját otthonunkban
Szeretjük nagyon a vintage stílust, na de az sem jó, ha megfojt a saját otthonunkban

A kevesebb néha több

Ne zsúfoljuk tele a lakást kisbútorokkal, olyan tárgyakkal, amik jól mutatnak, de semmi funkciójuk nincs. Kerüld ezeket, tanulj meg szelektálni. Nem te vagy a lakásért, a lakás van érted!

Kisbútor, nagy bútor = totális káosz!
Kisbútor, nagy bútor = totális káosz!

Tárgyak, amik nem illenek az életstílusunkhoz

Vannak olyan berendezési tárgyaid, amiket annyira féltesz, hogy le sem mersz rájuk ülni? Olyan szőnyeg, amire rá sem mersz lépni, mert minden foltot hagy rajta? Ezektől is érdemes megszabadulni, hiszen egy nehéz nap után azért mész haza, hogy pihenj, relaxálj, nem pedig azért, hogy ezeket kerülgesd és óvd.

 (Forrás:Lakás és kert)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top